Foliodress Jakke M blå 5 x 10 stk

Foliodress Jacket M blau 5 x 10 Stk

Merke: IVF HARTMANN AG
Varenummer: 5897845
Tilgjengelighet:
489.24 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Foliodress Jakke M Blå 5 x 10 stk

The Foliodress Jacket M Blue er en kirurgisk jakke av høy kvalitet designet for å tilby maksimal beskyttelse og komfort til medisinske fagfolk. Denne pakken inneholder fem jakker, hvor hver jakke kommer i en pakke på ti for totalt femti jakker. Jakkene er designet for å passe perfekt, og gir en trygg og sikker passform for alle individer.

The Foliodress Jacket M Blue er laget av lett og pustende materiale, som sikrer komfort og fleksibilitet for medisinske fagfolk under lange arbeidstider. Jakken er motstandsdyktig mot væsker, så den gir omfattende beskyttelse mot forurensning fra blod, kroppsvæsker og andre farlige materialer. Med sine lange ermer dekker jakken brukerens armer fullstendig, og gir full beskyttelse.

The Foliodress Jacket M Blue er også designet for enkel bruk og fjerning, med glidelåslukking foran som gjør den enkel å ta av og på. Jakkens krage og mansjetter er elastisk for en sikker og komfortabel passform, noe som gir maksimal komfort og sikkerhet for brukeren. Denne jakken er egnet for bruk i kirurgiske prosedyrer som operasjoner, invasive prosedyrer og andre medisinske bruksområder som krever beskyttende slitasje.

Foliodress-jakken M Blue er designet for å møte de høyeste standardene for medisinsk sikkerhet, noe som gjør den til en viktig del av alle helsepersonells verneklær. Ved å kjøpe dette produktet er du garantert toppkvalitetsbeskyttelse, komfort og holdbarhet.