YOU Neglelakk nr. 39 11 ml

YOU Nagellack Nr. 39 11 ml

Merke: YOU COSMETICS AG
Varenummer: 5877162
Tilgjengelighet:
24.78 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Neglene dine vil se fantastiske ut med YOU neglelakk nr. Denne høykvalitets neglelakken kommer i en elegant 11 ml flaske og er det perfekte tillegget til skjønnhetskolleksjonen din. Den er lett å påføre og tørker raskt for å gi en jevn og jevn finish. Fargen er en nydelig dyp rød som vil gi et snev av eleganse til ethvert utseende.

Formelen er fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og DBP, noe som gjør den trygg å bruke. Den er også langvarig, slik at du kan nyte vakre negler lenger. Børsten er spesielt designet for å gjøre påføringen enkel og morsom. Du vil elske presisjonen og brukervennligheten, slik at du kan få resultater av profesjonell kvalitet hjemme.

DU Neglelakk nr. 39 er også vegansk og grusomhetsfri, noe som gjør den til et perfekt valg for de som er miljøbevisste. Det er din favoritt neglelakk for en kveld ute, en spesiell anledning, eller til og med til hverdagsbruk. Den er allsidig og kan utfylle ethvert antrekk, noe som gjør den til en stift i sminkevesken din.

Så, hvis du leter etter en høykvalitets neglelakk som er trygg, langvarig og vakker, Se ikke lenger enn DU Neglelakk nr. Bestill din i dag og nyt lekre negler på kort tid!