YOU Neglelakk nr. 134 11 ml

YOU Nagellack Nr. 134 11 ml

Merke: YOU COSMETICS AG
Varenummer: 5878204
Tilgjengelighet:
24.78 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

YOU neglelakk nr. 134 11 ml

YOU neglelakk nr. 134 er en høykvalitets neglelakk som gir en langvarig, flisbestandig neglefarge som kan tilføre et preg av eleganse og stil til utseendet ditt. Med sin livlige, lekne nyanse er denne neglelakken perfekt for hverdagsbruk eller til spesielle anledninger som bryllup, skoleball og fester.

YOU neglelakk nr. 134 kommer i en praktisk 11 ml flaske som gjør det enkelt å påføre og oppbevare. Den unike formelen tørker raskt og gir en jevn, jevn finish som varer i opptil to uker, uten å flise eller falme. Denne neglelakken er også ikke-giftig og fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og DBP, noe som gjør den trygg og skånsom selv for sensitive negler.

Funksjoner og fordeler:

  • Høykvalitets neglelakk som gir en langvarig, flisbestandig neglefarge
  • Vibrerende, leken nyanse perfekt for hverdagsbruk eller spesielle anledninger
  • Praktisk 11 ml flaske som gjør den enkel å påføre og oppbevare
  • Unik formel tørker raskt og gir en jevn, jevn finish
  • Ikke-giftig og fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og DBP
  • Sikker og skånsom selv for sensitive negler

Med YOU neglelakk nr. 134 kan du oppnå den perfekte manikyren som varer i opptil to uker uten å flise eller falme. Dens livfulle nyansen og den milde formelen gjør den til det perfekte tillegget til sminkesamlingen din, enten du gjør deg klar for en kveld ute, en spesiell anledning, eller bare ønsker å legge til en fargetone til hverdagsutseendet ditt.