Herba hårnåler 6,5cm brun 12 stk

Herba Haarnadeln 6.5cm braun 12 Stk

Merke: HERBA COLLECTION AG
Varenummer: 5860730
Tilgjengelighet:
11,29 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 4,67 USD / -23%


Beskrivelse

Herba hårnåler 6,5 cm Brun 12 stk - Hold håret ryddig og ryddig

Trenger du et hårpynt som kan holde håret på plass og gi frisyren litt stil? Se ikke lenger enn disse Herba hårnålene! Disse hårnålene er designet for å sikre håret godt på plass, uansett hvilken frisyre du velger. Og med sin brune farge kan de blande seg sømløst med din naturlige hårfarge, noe som gjør dem perfekte for alle hårlengder og hårtyper.

Disse hårnålene er perfekte for enhver anledning – fra uformelle utflukter til formelle anledninger. Enten du ønsker å holde håret i en pen bun eller gi litt flair til din halvt oppe, halvt nede frisyren, kan disse hårnålene gjøre alt. Og med 12 deler inkludert i hvert sett, har du mange hårnåler du kan dele med venner eller ha for hånden som reservedeler.

Hver hårnål er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer at de er holdbare nok til å tåle daglig slitasje. I tillegg er lengden på 6,5 cm ideell for alle hårtyper, noe som gjør dem til et allsidig tillegg til samlingen av hårtilbehør.

Samlet sett er disse Herba-hårnålene et must-ha-tilbehør for alle som ønsker å holde håret pent, ryddig og stilig. Bestill din i dag og begynn å nyte en bedre og vakrere frisyre!