gigazyme X-tra dunk 5 lt

gigazyme X-tra Kanister 5 lt

Merke: Schülke & Mayr AG
Varenummer: 5774166
Tilgjengelighet:
249.89 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 75.50 USD / -16%


Beskrivelse

Gigazyme X-tra lt canister 5

Gigazyme X-tra lt canister 5 er et kraftig enzymatisk rengjøringsmiddel som er designet for å gi overlegen rengjøringsytelse for en rekke overflater og industrielle omgivelser. Denne beholderen inneholder 5 liter konsentrert rengjøringsmiddel og er ideell for store rengjøringsoperasjoner.

Funksjoner og fordeler:

  • Svært konsentrert: Gigazyme X-tra lt canister 5 er et konsentrert enzymatisk rengjøringsmiddel som er svært effektivt til å bryte ned tøffe flekker og smuss.
  • Stor kapasitet: Med en kapasitet på 5 liter er denne beholderen perfekt for store rengjøringsoperasjoner i industrielle omgivelser.
  • All-purpose: Dette rengjøringsmiddelet er allsidig og kan brukes på en rekke overflater, inkludert gulv, vegger og overflater i matforedling og helsetjenester.
  • Kraftig enzymatisk formel: Den enzymatiske formelen i Gigazyme X-tra lt canister 5 er spesielt utviklet for å bryte ned og fjerne organisk materiale som blod, avføring og urin.
  • Sikker og enkel å bruke: Gigazyme X-tra lt canister 5 er trygg å bruke på de fleste overflater og er enkel å påføre. Fortynn ganske enkelt konsentratet i vann og påfør på overflaten.
  • Miljøvennlig: Den enzymatiske formelen i denne renseren er biologisk nedbrytbar og miljøvennlig, noe som gjør den til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å redusere miljøpåvirkningen.

Gigazyme X-tra lt canister 5 er det perfekte valget for bedrifter og anlegg som leter etter en kraftig, allsidig og miljøvennlig rengjøringsløsning. Enten du ønsker å rengjøre gulv, vegger eller overflater i en næringsmiddel- eller helseinstitusjon, vil dette enzymatiske rengjøringsmidlet garantert gi overlegen rengjøringsytelse.