Beeovita
Anwander Allround Fine Spray Atomizer 100ml hvit 10 stk
Anwander Allround Fine Spray Atomizer 100ml hvit 10 stk

Anwander Allround Fine Spray Atomizer 100ml hvit 10 stk

Anwander Allround Fine Spray Zerstäuber 100ml weiss 10 Stk

  • 51.89 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 14.44 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Anwander round Fin spray forstøver 100ml hvit 10 stk

Anwander round Fine spray forstøver er perfekt for alle som ønsker å holde favorittparfymene eller andre væsker i en kompakt, lett å bære beholder. Dette settet kommer med 10 forstøvere, hver med en kapasitet på 100 ml.

Forstøveren er laget av materialer av høy kvalitet som er holdbare og langvarige. Den hvite fargen på forstøveren gir den et elegant og stilig utseende som vil utfylle ethvert antrekk eller tilbehør. Med sin runde form og ergonomiske design er denne forstøveren behagelig å holde og enkel å bruke.

Den fine spraydysen på denne forstøveren sikrer at parfymen eller væsken din fordeles jevnt og effektivt, uten søl eller avfall. Forstøveren er også lekkasjesikker, noe som sikrer at væsken din forblir trygg og sikker mens du er på farten.

Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å beholde sin favorittparfyme, cologne eller annen væske til enhver tid. Med sin kompakte størrelse og brukervennlige design er Anwander round Fine sprayforstøver et must for alle som elsker å se og lukte sitt beste.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice