Anwander allround halsspray forstøverpumpe 100ml hvit 10 stk

Anwander Allround Rachenspray-Zerstäuberpumpe 100ml weiss 10 Stk

Merke: E. ANWANDER & CIE. AG
Varenummer: 5762909
Tilgjengelighet:
40.76 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 12.98 USD / -17%


Beskrivelse

Anwander Round Throat Spray - Spraypumpe 100ml, Hvit (10 stk)

Anwander Round Throat Spray er en svært effektiv løsning for alle halsrelaterte plager. Dette produktet kommer i en pakke på 10, med hver flaske inneholder 100 ml av sprayen, noe som gjør det til den ideelle følgesvennen for de som lider av halsproblemer regelmessig.

Fordelene med Anwander Round Throat Spray

Anwander Round Throat Spray er formulert for å gi hurtigvirkende lindring til personer som opplever kløende, sår eller irritert hals. Produktet er praktisk å bruke, og spraypumpen sørger for enkel og nøyaktig påføring.

Sprayen inneholder naturlige ekstrakter med antioksidantegenskaper som beroliger halsen, inkludert honning og ekstrakt fra Propolis. Honningens høye sukkerinnhold hjelper til med å fjerne overflødig vann fra det betente vevet, mens propolisekstraktet hjelper til med å bekjempe infeksjonsfremkallende bakterier og virus.

Denne halssprayen inneholder også en kombinasjon av Echinacea-ekstrakt og vitamin C. , som har en forsterkende effekt på immunsystemet, og forbedrer kroppens evne til å bekjempe sykdommer. Produktet er et utmerket tillegg til enhver husholdnings førstehjelpsutstyr, og sikrer at du forblir forberedt i tilfelle plutselige halsrelaterte tilstander.

Bruksanvisning

Bruk av Anwander Round Throat Spray er uanstrengt. Hold flasken oppreist og plasser munnstykket inn i munnen. Spray produktet mot baksiden av halsen og svelg deretter produktet. Du kan gjenta denne prosessen flere ganger daglig for å opprettholde ønsket lindring.

Konklusjon

For å oppsummere er Anwander Round Throat Spray en effektiv og effektiv løsning for alle som opplever halsrelaterte problemer . Dens naturlige ekstrakter, inkludert honning, propolisekstrakt, Echinacea-ekstrakt og vitamin C, gir brukeren en rekke helsefordeler. Bestill pakken med 10 i dag og ta farvel med halsrelaterte plager!