Beeovita

Anwander allround nesespray forstøver 20 ml hvit 10 stk

Anwander Allround Nasenspray Zersträuber 20ml weiss 10 Stk

  • 16.91 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 6.42 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Anwander-round nesespray 20 ml forstøver - Hvit (pakke med 10)

Anwander-round nesespray forstøver er et must-ha i medisinskapet ditt. Med denne pakken på 10 har du mye å ha for hånden for hele familien eller å dele med andre. Sprayen er designet for å gi rask lindring for nesetetthet og andre nesesymptomer. Den er enkel å bruke og kan bæres med deg uansett hvor du går.

Funksjoner

  • 20 ml kapasitet
  • Atmosfærisk spray
  • Enkel å bruke
  • Fjerner tett nese og andre symptomer
  • Pakke med 10 for enkelhets skyld

Fordeler

Anwander-round nesesprayforstøveren er designet for å gi rask lindring fra nesetetthet og andre symptomer som nysing og rennende nese. Kapasiteten på 20 ml gir mulighet for flere bruksområder, og den atmosfæriske sprayen sørger for at medisinen effektivt leveres til nesegangene. Forstøveren er kompakt i størrelse og kan lett bæres med deg uansett hvor du går. Det praktiske ved å ha en pakke med 10 betyr at du alltid har en for hånden når du trenger den.

Bruksanvisning

Ta av hetten og plasser munnstykket i neseboret. Med hodet vippet bakover, pump sprayen en eller to ganger mens du inhalerer gjennom nesen. Gjenta denne prosessen for det andre neseboret. Bruk etter behov eller som anvist av helsepersonell.

Ikke la tett nese og andre symptomer forstyrre livskvaliteten din. Bestill pakken din med Anwander-round nesesprayforstøvere i dag og opplev rask lindring fra disse ubehagelige symptomene.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice