Medidor elektroder 1,5cc fylling 12 stk

Medidor Elektroden 1.5cc Füllung 12 Stk

Merke: MEDIDOR AG
Varenummer: 5648792
Tilgjengelighet:
252.36 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 50.26 USD / -10%


Beskrivelse

Medidor-elektroder 1,5cc fylling 12 stk

Medidor-elektroder 1,5cc fylling 12 stk er et essensielt produkt for alle laboratorier som utfører elektrokjemiske eksperimenter. Dette produktet er omhyggelig designet for å gi høypresisjonsmålinger for pålitelig dataanalyse og eksperimentering.

Funksjoner og fordeler

  • Høykvalitetselektroder for nøyaktig måling av elektrokjemiske egenskaper
  • 1,5cc fyllingskapasitet for å sikre nøyaktige resultater
  • Kommer i en pakke med 12 for bekvemmelighet og brukervennlighet
  • Kompatibel med ulike elektrokjemiske instrumenter
  • Laget av førsteklasses materialer for optimal holdbarhet og langvarig ytelse
  • Enkel å installere og fjerne, noe som gjør den ideell for rask eksperimentering

Hvorfor velge Medidor Electrodes 1,5cc Fylling 12 stk?

Dette produktet er designet for å møte de høyeste industristandardene, og gir nøyaktige og pålitelige målinger. Elektrodene er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og tåler tøffe laboratorieforhold.

Elektrodene er kompatible med ulike elektrokjemiske instrumenter, noe som gjør dem allsidige for bruk i ulike laboratoriemiljøer. Fyllingskapasiteten på 1,5 cc sikrer nøyaktige målinger, mens pakken med 12 gjør det praktisk og kostnadseffektivt for laboratorier som utfører vanlige elektrokjemiske eksperimenter.

Med Medidor-elektrodene 1,5 cc-fylling 12 stk, kan laboratorier være sikre på for å oppnå presise elektrokjemiske målinger for nøyaktig dataanalyse og eksperimentering. Elektrodene er enkle å installere og fjerne, noe som gjør dem ideelle for rask eksperimentering, og sparer forskerne verdifull tid og krefter.

Konklusjon

Medidor-elektrodene 1,5cc fylling 12 stk er en viktig produkt for alle laboratorier som utfører elektrokjemiske eksperimenter. Den er designet for å gi nøyaktige og pålitelige målinger, noe som gjør den til et ideelt valg for forskere som leter etter et presisjonsinstrument. Med sine høykvalitets elektrodematerialer og effektive design, er dette produktet et must for ethvert laboratorium som krever presise og pålitelige elektrokjemiske målinger.