Hydrokollator vanndampkompressor 25x45cm medium beige

Hydrocollator Wasserdampfkompr 25x45cm mittel beige

Merke: MEDIDOR AG
Varenummer: 5647019
Tilgjengelighet:
80.62 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 22.43 USD / -15%


Beskrivelse

Hydrocollator vanndampkompressor 25x45cm Medium Beige

Hydrocollator vanndampkompressor er et viktig verktøy for ethvert helsevesen eller rehabiliteringssenter som ønsker å gi sine pasienter best mulig omsorg. Denne enheten gir konsekvent, kontrollert temperaturterapi ved å bruke fuktig varme for å lindre muskelsmerter og leddsmerter. Den medium beige fargen smelter sømløst inn i enhver innredning, og bidrar til å fremme et fredelig og avslappende miljø.

Med en størrelse på 25x45 cm er denne kompressoren den perfekte størrelsen for målrettet behandling av spesifikke områder på kroppen, som f.eks. som rygg, armer eller ben. Den er laget av materialer av høy kvalitet, som sikrer holdbarhet og lang levetid, slik at den kan brukes i mange år framover. Kompressoren er også lett og lett å flytte, noe som gjør den til et praktisk valg for travle helsetjenester.

Fuktig varmeterapi har mange fordeler, inkludert økt blodstrøm til det berørte området, redusert smerte og stivhet og økt fleksibilitet og bevegelsesområde. Hydrocollator vanndampkompressor bidrar til å levere disse fordelene raskt og effektivt, slik at pasientene dine kan komme seg raskere og mer komfortabelt etter skadene eller tilstandene.

Funksjoner:

  • 25x45 cm størrelse for målrettet behandling
  • Middels beige farge
  • Konsekvent, kontrollert temperaturterapi
  • Fuktig varmebehandling for økt blodgjennomstrømning, redusert smerte og stivhet, og økt fleksibilitet og bevegelsesområde
  • Lett og lett å flytte

Hydrocollator vanndampkompressor er det perfekte tillegget til ethvert helse- eller rehabiliteringssenter som ønsker å gi sine pasienter best mulig omsorg. Bestill din i dag og opplev fordelene med fuktig varmeterapi selv.