Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje S høyre grå

Thuasne Manu-Go Handgelenkbandage S rechts grau

Merke: THUASNE D GMBH
Varenummer: 5546301
Tilgjengelighet:
91.34 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje S Høyre grå

Leter du etter en håndleddsbandasje til høyre hånd som potensielt kan forbedre håndleddsfunksjonen din? Se ikke lenger enn til Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje. Denne toppmoderne håndleddsbøylen er designet med den nyeste teknologien for å gi deg støtten og beskyttelsen som håndleddet ditt trenger.

Funksjoner:

  • Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje er laget med et unikt stoff som er både slitesterkt og pustende, noe som gjør det behagelig å ha på seg selv over lengre perioder.
  • Bestlen har en bandasjeomslagsdesign som gir deg fleksibiliteten til å justere kompresjonsnivået, noe som sikrer perfekt passform og maksimal støtte.
  • Denne håndleddsbandasjen er perfekt for personer som lider av håndleddssmerter, leddgikt eller karpaltunnelsyndrom. Det kan bidra til å redusere smerte, hevelse og stivhet og forbedre håndleddets stabilitet og funksjon.
  • Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje er enkel å ta på og av, noe som gjør den ideell for personer som fører en aktiv livsstil. Den er også perfekt for idrettsutøvere som ønsker å beskytte håndleddene under trening eller konkurranse.

Komfort og støtte:

Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje er designet med komfort og støtte i tankene. Det gir målrettet kompresjon til håndleddet og hånden, fremmer blodsirkulasjonen og reduserer betennelse. Støtten har også en tommelåpning som gir full bevegelsesfrihet og lar deg utføre daglige aktiviteter uten begrensninger.

Størrelse:

Thuasne Manu-Go håndleddsbandasje er tilgjengelig i flere størrelser for å sikre en riktig passform. Se vår størrelsestabell for å finne den riktige størrelsen for deg.