LRK doserør tom

LRK Dosis-Tube leer

Merke: KURTOGLU SA
Varenummer: 5430768
Tilgjengelighet:
1.68 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -0.07 USD / -2%


Beskrivelse

LRK-Dose Tube Empty Produktbeskrivelse

LRK-Dose Tube Empty er et toppkvalitetsprodukt som er designet for å møte behovene til enkeltpersoner i medisinsk industri. Dette produktet er perfekt for dispensering av legemidler og forbindelser i små eller store mengder. Den er laget av materialer av høy kvalitet som er holdbare og effektive for å bevare kvaliteten på stoffene eller forbindelsene som er dispensert i dem.

Funksjoner og fordeler

  • LRK-Dose Tube Empty er laget av materialer av høy kvalitet som er trygge, pålitelige og effektive for å bevare medikamentkvaliteten.
  • De kommer i forskjellige størrelser og kapasiteter for å passe behovene til forskjellige kunder.
  • De er enkle å bruke og dispenserer medikamenter eller forbindelser med høy presisjon og nøyaktighet.
  • Rørene har en tydelig design som gjør det enkelt å overvåke og holde styr på innholdet inni.
  • LRK-Dose Tube Empty er perfekt for bruk på sykehus, klinikker, apotek og andre medisinske institusjoner som trenger å dispensere medisiner og forbindelser på en effektiv og sikker måte.

Bruksinstruksjoner

LRK-Dose Tube Empty er designet for å være enkel å bruke. For å fylle røret, fjern ganske enkelt hetten og hell i den nødvendige mengden medikament eller forbindelse. Når den er fylt, sett på lokket og oppbevar på et kjølig og tørt sted. Røret kan deretter brukes til å dispensere den nødvendige mengden medikament eller forbindelse.

Vedlikehold og oppbevaring

LRK-Dose Tube Empty er lett å vedlikeholde og lagre. Etter bruk skal røret rengjøres grundig med varmt såpevann og tørkes før oppbevaring. Røret bør oppbevares på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys og varmekilder for å unngå skade.

Konklusjon

Hvis du er i medisinsk industri og trenger en pålitelig, Toppkvalitets, brukervennlig tube for dispensering av legemidler eller forbindelser, LRK-Dose Tube Empty er det perfekte produktet for deg. Med sine materialer av høy kvalitet, klare design og brukervennlige funksjoner, er det et viktig verktøy for å dispensere medisiner og forbindelser med presisjon og nøyaktighet.