Micro-Touch Coated Undersøkelseshansker S Box 100 stk

Micro-Touch Coated Untersuchungshandschuhe S Box 100 Stk

Merke: WEBSTAR AG
Varenummer: 5415728
Tilgjengelighet:
26.20 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 9.94 USD / -21%


Beskrivelse

Micro-Touch Coated eksamenshansker S Box 100 stk.

Micro-Touch Coated eksamenshansker er pålitelige og komfortable hansker designet for medisinske og tannlege. Disse hanskene gir eksepsjonell styrke og grep for maksimal beskyttelse og kontroll under undersøkelser og prosedyrer.

Disse hanskene er belagt med et lag av mikrotynn polymer som gjør dem enkle å ta på og av. De er også pulverfrie som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og kontaminering. Den teksturerte overflaten på hanskene forbedrer grepet for å sikre presisjon og kontroll i hver påføring.

Disse hanskene er tilgjengelige i en boks med 100 stk, noe som gjør dem praktiske og enkle å kaste etter bruk. De er designet for å passe tett og komfortabelt på hendene dine, og reduserer håndtretthet under lange prosedyrer. I tillegg er de lateksfrie, noe som gjør dem trygge for bruk av personer med lateksallergi.

Micro-Touch Coated eksamenshansker er egnet for en rekke bruksområder, inkludert medisinske undersøkelser, tannprosedyrer, laboratoriearbeid og mer. Disse hanskene er designet for å gi brukeren maksimal fleksibilitet og kontroll samtidig som de sikrer optimal hygiene og beskyttelse.