Beeovita
Manix Skyn ​​Condoms Large 10 stk
Manix Skyn ​​Condoms Large 10 stk

Manix Skyn ​​Condoms Large 10 stk

Manix Skyn Präservative Large 10 Stk

  • 36.59 USD

På lager
Cat. G
Tilgjengelige 34 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 10
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Lateksfrie kondomer Premium kondomer

Beskrivelse

Manix Skyn ​​Condoms Large 10 deler

Manix Skyn ​​Condoms Large-pakken er et førsteklasses valg for de som foretrekker et større kondom mens de fortsatt nyter den ultimate følsomheten og beskyttelsen. Pakken inneholder 10 ikke-latex-kondomer som er laget av Skynfeel-materiale, som er en vitenskapelig formulert polyisoprenforbindelse. Dette materialet er elastisk og fleksibelt, noe som gir en komfortabel og sikker passform uten at det går på bekostning av følelse eller beskyttelse.

Manix Skyn ​​Condoms Large er perfekt for personer som har større omkrets eller som finner vanlig størrelse kondomer for stramme eller begrensende. Den store designen gir ekstra plass og forhindrer ubehag og distraksjoner. Kondomet har også en reservoartupp, som gir ekstra sikkerhet og enkel rengjøring.

Hvert kondom er grundig testet for å møte internasjonale standarder, og sikrer maksimal beskyttelse mot uønsket graviditet, kjønnssykdommer og HIV. Skynfeel-materialet er også fritt for allergener, noe som gjør det egnet for personer med lateksallergier eller sensitiviteter.

Manix Skyn ​​Condoms Large Pack er et ideelt valg for par som foretrekker et større kondom for deres seksuelle eskapader. Kondomene kommer i en diskret og kompakt innpakning, noe som gjør dem enkle å bære og oppbevare. Disse kondomene er laget av høykvalitets Skynfeel-materiale og gir den ultimate kombinasjonen av følsomhet, komfort og beskyttelse.

Bestill din Manix Skyn ​​​​Condoms Large-pakke i dag og oppdag den ultimate beskyttelsen og følsomheten for en mer tilfredsstillende og hyggelig seksuell opplevelse.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice