Beeovita
SCHOLL fjernet umiddelbar løsning 50 ml
SCHOLL fjernet umiddelbar løsning 50 ml

SCHOLL fjernet umiddelbar løsning 50 ml

SCHOLL Entfernende Sofortlösung 50 ml

  • 28.23 USD

På lager
Cat. I
Tilgjengelige 24 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Gel Hård hud Fotbalsam

Beskrivelse

SCHOLL Removed Immediate Solution 50ml

Oppdag den perfekte løsningen for å fjerne selv den tøffeste av hard hud og herdet hud med Scholl Removed Immediate Solution. Dette bemerkelsesverdige produktet er designet med en unik formel som trenger dypt inn i hudens lag for å hjelpe til med å myke opp og løsne den tøffeste hard hud og hard hud. Denne formelen er spesielt formulert med salisylsyre som hjelper til med å bryte ned og fjerne døde hudceller, noe som gjør det lettere å fjerne gjenstridige hudvekster.

Funksjoner og fordeler

  • Effektiv og hurtigvirkende formel
  • Mykner og løsner hard hud og herdet hud
  • Inneholder salisylsyre, som hjelper til med å bryte ned og fjerne døde hudceller
  • Enkel å bruke og bruke
  • Gjør føttene dine myke, glatte og forfrisket
  • Gir langvarige resultater

Bruksanvisning

For best resultat bruk Scholl Removed Immediate Solution på rene føtter. Påfør løsningen direkte på callus eller herdet hud ved å bruke applikatorbørsten som følger med, og pass på å dekke hele det berørte området. Vent et minutt eller to, og gni deretter huden forsiktig med en pimpstein eller Scholl Velvet Smooth Express Pedi for å fjerne den døde huden. Skyll føttene med vann og tørk. For maksimal effektivitet, bruk løsningen hver dag til føttene dine er glatte og fri for hard hud.

Forsiktig

Kun for ekstern bruk. Unngå øyekontakt. Ikke bruk produktet hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Gjør deg klar til å si adieu til hard hard hud og herdet hud med Scholl Removed Immediate Solution 50ml. Kjøp nå for å få myke, glatte og oppfriskede føtter på kort tid.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice