CHICCO Termosbeholder for babymat Step Up 4+

CHICCO Thermosbehälter für Babynahrung Step Up 4+

Merke: ARTSANA SUISSE SA
Varenummer: 5130776
Tilgjengelighet:
88.19 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

CHICCO isolerte beholdere for babymat Step Up 4+

Hold babyens mat varm og fersk mens du er på farten med CHICCO isolerte beholdere for babymat Step Up 4+. Dette settet kommer med 2 matbeholdere med lekkasjesikre forseglinger og en termopose for å holde dem varme. Hver beholder kan inneholde opptil 250 ml mat.

  • Lekkasjesikre forseglinger: Beholderne leveres med lufttette skrulokk som forhindrer lekkasje og holder maten fersk i lange timer.
  • Termopose: Termoposen er spesielt designet for å holde beholderne varme i opptil 5 timer. Den kommer med en hendig stropp som gjør den lett å bære.
  • Trygge og holdbare: Disse beholderne er laget av BPA-frie og ftalatfrie materialer, og er trygge for den lille. De har også en slitesterk konstruksjon som tåler støt og fall.
  • Enkel å rengjøre: Beholderne tåler oppvaskmaskin, noe som gjør dem enkle å rengjøre og vedlikeholde. Termoposen kan tørkes av med en fuktig klut.
  • Praktisk størrelse: Beholderne er små og kompakte, noe som gjør dem perfekte for å pakke i bleiebagen eller reisevesken. Størrelsen er også ideell for servering av små porsjoner babymat.

Med CHICCO isolerte beholdere for babymat Step Up 4+ kan du være sikker på at babyens mat holder seg varm og frisk uansett hvor du går. Bestill din nå og gjør fôringstiden på farten problemfri!