Beeovita
Speick Men Deo Stick 40ml
Speick Men Deo Stick 40ml

Speick Men Deo Stick 40ml

Speick Men Deo Stick 40 ml

  • 12.82 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
På lager
Cat. I
Tilgjengelige 4 stykker
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 5.31 CHF / -23%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Naturlig deodorant Deodorant for menn Miljøvennlig deodorant

Beskrivelse

Speick Men Deo Stick 40 ml

Si farvel til ubehagelige kroppslukter med Speick Men Deo Stick 40ml - en naturlig og effektiv deodorantstick laget spesielt for menn. Formulert med høykvalitets urteingredienser, gir den langvarig beskyttelse mot svette og lukt samtidig som den holder deg frisk og selvsikker hele dagen lang.

100 % naturlige ingredienser

I motsetning til andre deodoranter som inneholder sterke kjemikalier og aluminium, er Speick Men Deo Stick laget av 100 % naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden og kroppen din. Den inneholder en blanding av organisk salvie, trollhassel og kjerringrokkekstrakter som hjelper til med å regulere svetteproduksjonen og nøytralisere luktfremkallende bakterier.

Skånsom formel

Denne deodorantpinnen er skånsom mot huden og inneholder ingen syntetiske dufter, farger eller konserveringsmidler. Den er ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, siden den er fri for alkohol og parabener.

Enkel å bruke

Speick Men Deo Stick er superenkel å bruke. Bare påfør den direkte på rene, tørre armhuler og nyt langvarig beskyttelse mot svette og lukt. Den kompakte størrelsen gjør den perfekt for bruk på farten, noe som gjør det enkelt for deg å holde deg frisk og selvsikker hele dagen.

Ekstra fordeler

Speick Men Deo Stick har flere ekstra fordeler som gjør den unik blant andre deodoranter. Den er vegansk og grusomhetsfri, og emballasjen er laget av bærekraftige materialer, noe som gjør den til et miljøvennlig valg. Dessuten er duften forfriskende og maskulin, og gir deg en naturlig og langvarig duft som er perfekt for enhver anledning.

Konklusjon

Speick Men Deo Stick 40ml er en helt naturlig, skånsom og effektiv deodorantstick designet spesielt for menn. Med sin langvarige beskyttelse mot svette og lukt og miljøvennlig emballasje, er det et utmerket valg for bevisste forbrukere som leter etter en pålitelig og naturlig deodorant. Få hendene på Speick Men Deo Stick i dag og si farvel til kroppslukter for alltid!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice