Beeovita
Paranix Sensitive Lot 150 ml
Paranix Sensitive Lot 150 ml

Paranix Sensitive Lot 150 ml

Paranix Sensitive Lot 150 ml

  • 41.18 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 13.11 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør INTERDELTA SA
  • Varenummer: 5000660
  • ATC-kode P03AX
  • EAN 7640113897710

Ingredients:

Behandling av hodelus

Beskrivelse

Paranix Sensitive Lot 150 ml

Paranix Sensitive Lot 150 ml er en kraftig og hurtigvirkende hodelusekrem som er spesielt utviklet for personer med sensitiv hodebunn. Denne klinisk beviste behandlingskremen dreper hodelus og egg ved kontakt, uten å bruke sterke kjemikalier som kan irritere sensitiv hodebunn.

Paranix Sensitive Lot 150 ml er formulert med Dimethicone, som er en silikonbasert forbindelse som virker ved å kvele lusene og eggene deres, slik at de ikke kan puste. Den er enkel å bruke og kommer med en kam som hjelper til med å fjerne de døde lusene og nitene etter behandling.

Paranix Sensitive Lot 150 ml er egnet for voksne og barn over seks måneder, noe som gjør den til en effektiv løsning for familier som sliter med hodelus. Denne lotionen er skånsom og ikke-giftig, noe som gjør den trygg å bruke på alle hårtyper, og den kan brukes så ofte som nødvendig for å fullstendig utrydde hodelus og eggene deres.

Med Paranix Sensitive Lot 150 ml kan du si farvel til frustrasjonen og forlegenheten til hodelus. Bli kvitt disse irriterende skadedyrene en gang for alle med denne hurtigvirkende, skånsomme og effektive behandlingen. Bestill din i dag og begynn å nyte lusefritt hår!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice