Avene Denseal Cream 100ml

Avene Denséal Creme 100 ml

Merke: PIERRE FABRE SUISSE AG
Varenummer: 4994658
Tilgjengelighet:
48.54 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Avene Denseal Cream 100 ml - Produktbeskrivelse Avene Denseal Cream 100 ml

Avene Denseal Cream 100 ml er en rik fuktighetskrem som er spesielt formulert for å hydrere og gjenopprette tørr og skadet hud. Denne kremen er perfekt for alle som leter etter en nærende, beroligende og reparerende krem ​​som vil forbedre hudens generelle utseende og tekstur. Det er et ideelt produkt for personer med sensitiv hud siden det har blitt dermatologisk testet for toleranse og er hypoallergen.

Ingrediensene i denne kremen jobber sammen for å forbedre den generelle helsen til huden din. Kremen inneholder en unik kombinasjon av patenterte ingredienser inkludert kalsium, vitamin C og Avène termisk kildevann som jobber sammen for å forbedre hudens elastisitet, forbedre fastheten og gjenoppbygge hudens naturlige beskyttende barriere. Kremen er også beriket med nærende og fuktighetsgivende ingredienser som glyserin, sheasmør og bivoks som gir langvarig fuktighet og beskyttelse til huden din.

Avene Denseal Cream 100 ml er designet for å brukes to ganger daglig, om morgenen og om natten, for best resultat. Påfør ganske enkelt en liten mengde av kremen i ansiktet og halsen og masser forsiktig inn i huden i sirkulære bevegelser til den er helt absorbert. Ved regelmessig bruk vil du merke en betydelig forbedring i den generelle helsen og utseendet til huden din.

Hvis du leter etter en fuktighetskrem av høy kvalitet som vil holde den tørre og skadede huden hydrert, næret og beskyttet, så er Avene Denseal Cream 100 ml det perfekte produktet for deg.