MANU SENSA håndleddsbandasje L høyre perlegrå

MANU SENSA Handgelenkbandage L rechts perlgrau

Merke: OTTO BOCK SUISSE AG
Varenummer: 4880216
Tilgjengelighet:
108.99 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

MANU SENSA Håndleddsbandasje L Høyre Perlegrå

Møt MANU SENSA håndleddsbandasje, et støttetilbehør av førsteklasses kvalitet designet for å gi målrettet og komfortabel kompresjon til håndleddet og underarmen. Enten du trenger å beskytte håndleddet mot skader, lindre smerter forårsaket av gjentatte belastninger eller støtte håndleddet under fysiske aktiviteter, er MANU SENSA håndleddsbandasje den perfekte løsningen.

Med sin unike design sitter denne håndleddsbandasjen tett på håndleddet og underarmen, fremmer blodsirkulasjonen og gir optimal støtte til det berørte området. Bandasjen er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer maksimal komfort og holdbarhet, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Hvis du ønsker å holde håndleddet komfortabelt og støttet, er MANU SENSA håndleddsbandasje et must-ha tilbehør. Den er egnet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert sportsaktiviteter, arbeidsrelaterte oppgaver og daglige aktiviteter. Den riktige perlegrå fargen på håndleddsbandasjen er et perfekt tillegg til antrekket ditt.

Produktfunksjoner

  • Gir målrettet og komfortabel kompresjon til håndleddet og underarmen
  • Fremmer blodsirkulasjonen og gir optimal støtte til det berørte området
  • Laget av materialer av høy kvalitet som sikrer maksimal komfort og holdbarhet
  • Ideell for sportsaktiviteter, arbeidsrelaterte oppgaver og daglige aktiviteter
  • Den riktige perlegrå fargen er perfekt for antrekket ditt
  • Tilgjengelig i størrelse L – høyre håndledd for en komfortabel passform

Bestill din i dag

Opplev fordelene med MANU SENSA håndleddsbandasje L Right Pearl Grey i dag. Det er det perfekte tilbehøret for alle som ønsker å holde håndleddet komfortabelt og støttet under enhver fysisk aktivitet. Legg inn bestillingen din nå og nyt den enestående kvaliteten og komforten til denne håndleddsbandasjen.