Beeovita
Aquacel Hydrofiber® tamponades 1x45cm strong fibers 5 pcs
Aquacel Hydrofiber® tamponades 1x45cm strong fibers 5 pcs

Aquacel Hydrofiber® tamponades 1x45cm strong fibers 5 pcs

Aquacel Hydrofiber Tamponaden 1x45cm starke Fasern 5 Stk

  • 139.56 USD

    You save 0 USD / 0%
På lager
Cat. G
Tilgjengelige 3 stykker
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 35.56 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 5
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Wound care Wound healing

Beskrivelse

Aquacel Hydrofiber®-tamponader 1x45 cm sterke fibre 5 STK

Aquacel Hydrofiber®-tamponader 1x45 cm er en pakke med 5 sterke fibre som er ideelle for sårbehandling. Dette produktet er pålitelig av helsepersonell over hele verden og er designet for å tilby optimal ytelse når det gjelder sårheling og pasientkomfort.

Tamponadene er laget med en unik Hydrofiber®-teknologi, som gjør at de enkelt kan tilpasse seg formen på såret for bedre dekning og beskyttelse. De er også svært absorberende, i stand til å låse inn og holde på store mengder ekssudat, samtidig som de opprettholder et fuktig sårmiljø som letter tilheling.

Disse tamponadene er enkle å bruke, bare sett dem inn i såret og fest dem med en dressing. De er spesielt egnet for å håndtere dype sårhuler, som sinus- eller hulromssår, siden de gir større dekning og hjelper til med å forhindre at såret åpner seg igjen.

Tamponadene på 1x45 cm er ideell for dypere sår, men kan også skjæres til for mindre. Hver pakke inneholder 5 tamponader, noe som gjør den til et kostnadseffektivt behandlingsalternativ for både helsepersonell og pasienter.

Samlet sett, hvis du leter etter en pålitelig og effektiv sårbehandlingsløsning, Aquacel Hydrofiber® Tamponades 1x45cm Strong Fibres 5 PCS er et utmerket valg. Kjøp dette produktet i dag og opplev fordelene med Hydrofiber®-teknologien selv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice