Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé 15 ml

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé 15 ml

Merke: LOUIS WIDMER AG
Varenummer: 4723764
Tilgjengelighet:
27.63 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 10.48 USD / -21%


Beskrivelse

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé 15 ml Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé 15 ml

Vi introduserer Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé, en spesielt formulert leppepomade som gir intensiv pleie for tørre, sprukne eller irriterte lepper. Denne leppepomaden inneholder ingredienser av høy kvalitet som har en fuktighetsgivende, regenererende og anti-inflammatorisk effekt, noe som gjør den ideell for alle som søker lindring fra såre, ru eller sprukne lepper.

Innovativ formel

Den innovative formelen inneholder jojobaolje, bivoks og sheasmør, som bidrar til å gjenopprette hudens beskyttende barriere og forhindre tap av fuktighet, og dermed holde leppene myke og smidige. I tillegg bidrar inkluderingen av vitamin E i denne leppepomade til å beskytte den sarte huden på leppene mot de skadelige effektene av UV-stråling og frie radikaler.

Ikke-parfymert og hypoallergen

Denne leppebalmen er ikke-parfymert og hypoallergen, noe som gjør den egnet for personer med sensitiv hud. Den er fri for dufter, fargestoffer, konserveringsmidler og andre potensielt irriterende stoffer – noe som sikrer en skånsom, men effektiv løsning for tørre og sprukne lepper. Det kompakte 15 ml røret gjør det enkelt å bære hvor enn du måtte være, og sikrer at du aldri trenger å lide av tørre eller sprukne lepper igjen.

Fordeler

  • Intensiv leppepleie for tørre og sprukne lepper
  • Fukter og regenererer leppehuden
  • Beskytter mot UV-stråling og frie radikaler
  • Ikke-parfymert, hypoallergen og skånsom mot sensitiv hud
  • Kompakt størrelse gjør den enkel å ha med seg i veske eller lomme

Konklusjon

Louis Widmer Remederm Baume Lèvres Non Parfumé 15ml er en leppepomade som gir intens pleie for tørre, sprukne og irriterte lepper. Den unike kombinasjonen av ingredienser av høy kvalitet og skånsom formulering gjør den ideell for personer med sensitiv hud, og sikrer at leppene deres forblir myke, fuktige og beskyttede – uavhengig av miljøfaktorer. Skaff deg tuben i dag og nyt fordelene med sunne lepper!