Aromasan Lemon Eth/oil Bio 100 ml

Aromasan Zitrone Äth/öl Bio 100 ml

Merke: AROMASAN SARL
Varenummer: 4730528
Tilgjengelighet:
55.93 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Aromasan Lemon Eth/Oil Organic 100 ml

Opplev den forfriskende og oppkvikkende aromaen til Aromasan Lemon Eth/Oil Organic 100 ml. Denne 100 % organiske oljen er utvunnet fra ferske sitronskall og er garantert fri for skadelige kjemikalier og syntetiske stoffer.

Aromasan Lemon Eth/Oil er kjent for sine mange helsefordeler. Dens antiseptiske, betennelsesdempende og soppdrepende egenskaper gjør den til et ideelt middel for ulike plager. Det er også en utmerket humørforsterker, som bidrar til å redusere stress og angst. Den friske sitronduften fungerer som en naturlig luftfrisker som renser rommet og holder insekter i sjakk.

Denne oljen er også en allsidig ingrediens på kjøkkenet. Den tilfører en syrlig smak til retter og marinader, og duften er perfekt for å bake deilige desserter. Noen få dråper Aromasan Lemon Eth/Oil kan gi smak til smoothies, te og andre drikker.

Aromasan Lemon Eth/Oil Organic 100 ml er pakket i en solid og brukervennlig flaske, noe som gjør den praktisk å bruke og oppbevare.

Med Aromasan Lemon Eth/Oil Organic 100 ml kan du oppleve naturens skjønnhet i hjemmet ditt og nyte fordelene med et naturlig og økologisk produkt.