Taoasis yoga duft olje duft sammensetning 10 ml

Taoasis Yogaduft öl Duftkomposition 10 ml

Merke: IMP LTD.
Varenummer: 4710477
Tilgjengelighet: Utsolgt
21.49 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Taoasis Yoga duftolje duftsammensetning 10 ml er den perfekte aksenten til yogapraksisen din. Denne oljen er nøye laget med eteriske oljer av høy kvalitet som garantert stimulerer sansene dine og fremmer en følelse av ro og avslapning.

Om produktet

Yoga er en eldgammel praksis som involverer foreningen av sinn, kropp og ånd. Denne duftoljen fra Taoasis er designet for å forbedre denne opplevelsen ved å skape en atmosfære som bidrar til meditasjon, avslapning og indre ro. Den er laget av en blanding av rene eteriske oljer, inkludert lavendel, bergamott og røkelse, som er kjent for sine beroligende og beroligende egenskaper.

Funksjoner og fordeler

Bruk av denne duftoljen under yogapraksis gir det flere fordeler:

  • Skaper en avslappende og beroligende atmosfære
  • Stimulerer sansene og fremmer oppmerksomhet
  • Forbedrer fordelene med yogapraksisen din
  • Inneholder essensielle oljer av høy kvalitet for en best mulig opplevelse

Hvordan bruke

For å bruke Taoasis Yoga-duftoljen, tilsett bare noen få dråper til aromaterapidiffuseren eller oljebrenneren. Du kan også tilsette noen få dråper til en bærerolje, for eksempel jojoba- eller mandelolje, og bruke den som massasjeolje under yogapraksisen din.

Konklusjon

Taoasis Yoga-duften oljeduftsammensetning 10 ml er et utmerket valg for alle som ønsker å forbedre sin yogapraksis. Denne høykvalitetsoljen er fullpakket med de beroligende, beroligende og avslappende fordelene til eteriske oljer, noe som gjør den til det perfekte tillegget til din meditasjons- eller yogarutine.