Beeovita
IVF Idealcrepe binding 4mx10cm 10 pcs
IVF Idealcrepe binding 4mx10cm 10 pcs

IVF Idealcrepe binding 4mx10cm 10 pcs

IVF Idealcrepe Binde 4mx10cm 10 Stk

  • 67.92 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 18.90 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 4522149
  • EAN 4049500209441
Beløp i en pakke. 10

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: IVF Idealcrepe binding 4mx10cm 10 stk

IVF Idealcrepe binding er en kreppbandasje av førsteklasses kvalitet som er designet for å gi utmerket støtte og stabilisering under restitusjonsfasen. Denne bandasjen er spesielt designet for bruk under IVF-behandlinger, siden den gir den ideelle mengden kompresjon for å støtte reproduktive organer og gi komfort under prosedyren.

IVF Idealcrepe-bindingen måler 4 meter i lengde og 10 meter. centimeter i bredden, noe som gjør den til den perfekte størrelsen for bruk på forskjellige kroppsdeler. Pakken inneholder 10 stykker, så du har nok av bandasjer du kan bruke til flere behandlinger eller til å lagerføre førstehjelpsutstyret ditt.

IVF Idealcrepe-bindingen er laget av myk bomull og polyester og er behagelig å ha på og skånsom mot huden din. Crepe-materialet bidrar til å gi et fast og stabilt grep til det berørte området, mens den elastiske naturen til bandasjen sørger for at den holder seg på plass hele dagen.

Oppbevar IVF Idealcrepe-bindingen i restitusjonssettet ditt og bruk den til å gi støtte til reproduktive organer under IVF-behandlinger. Du kan også bruke den til å støtte andre kroppsdeler som kan trenge ekstra kompresjon, for eksempel ankler, knær eller albuer.

Samlet sett er IVF Idealcrepe-bindingen et viktig produkt av medisinsk kvalitet som bør være en del av hver IVF-behandlingsplan. Dens overlegne kvalitet og effektivitet i å gi støtte og komfort gjør det til et pålitelig valg for pasienter som er i ferd med å komme seg etter IVF-prosedyrer.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice