Phytodor rengjøringsspray for terapirom 50 ml

Phytodor Reinigungsspray für Therapieräume 50 ml

Merke: IMP LTD.
Varenummer: 4481841
Tilgjengelighet:
45.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -1.81 USD / -2%


Beskrivelse

Phytodor rengjøringsspray for terapirom 50 ml

Hold deg beskyttet mot bakterier og hold terapirommet rent med Phytodor Cleaning Spray. Denne kraftige rengjøringssprayen er spesialdesignet for bruk i terapirom og er formulert med naturlige, miljøvennlige ingredienser. Med sin forfriskende duft og kraftige rengjøringsvirkning er denne sprayen den perfekte løsningen for de som ønsker å opprettholde et rent og trygt miljø.

  • Spesielt designet for bruk i terapirom
  • Inneholder naturlige, miljøvennlige ingredienser
  • Kraftfull rengjøring
  • Forfriskende duft
  • Kompakt og bærbar (50 ml)

Kraftfull rengjøring

Phytodor Cleaning Spray er formulert med naturlige ingredienser som er skånsomme mot overflater, men tøffe mot bakterier. Den renser og desinfiserer effektivt terapirom, og sikrer at de er fri for skadelige bakterier, virus og andre patogener. I motsetning til tradisjonelle rengjøringsprodukter, inneholder den ikke sterke kjemikalier og er trygg å bruke rundt mennesker med allergier og luftveisproblemer.

Naturlig og miljøvennlig

I motsetning til andre rengjøringsprodukter er Phytodor Cleaning Spray laget med naturlige, miljøvennlige ingredienser. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å utsette deg selv for sterke kjemikalier eller bidra til miljøforurensning. Ingrediensene i denne sprayen er avledet fra planter og andre naturlige kilder, noe som gjør den trygg for deg og miljøet.

Forfriskende duft

Phytodor Cleaning Spray har en forfriskende duft som lar behandlingsrommet ditt lukte rent og friskt. Den er ikke overveldende, noe som gjør den ideell for bruk i lukkede rom. Duften er avledet fra naturlige oljer, så du trenger ikke å bekymre deg for syntetiske dufter som kan forårsake allergiske reaksjoner og andre helseproblemer.

Kompakt og bærbar

Phytodor Cleaning Spray kommer i en kompakt 50 ml flaske som er enkel å bære og oppbevare. Den er ideell for bruk i terapirom, men kan også brukes i andre rom som kontorer, bad og kjøkken. Den lille størrelsen gjør den enkel å ta med deg på farten, slik at du alltid har en kraftig og effektiv rengjøringsløsning for hånden.

Konklusjon

Phytodor rengjøringsspray for terapirom er den perfekte løsningen for de som leter etter en naturlig og miljøvennlig rengjøringsspray som effektivt renser og desinfiserer terapirom. Dens naturlige ingredienser sikrer at den er trygg å bruke rundt mennesker med allergier og luftveisproblemer. Den lille størrelsen gjør den lett å bære, noe som gjør den ideell for bruk i terapirom, kontorer, bad og kjøkken.