Sanum Arthrokehlan U Drops D 6 10 ml

Sanum Arthrokehlan U Tropfen D 6 10 ml

Merke: EBI-PHARM AG
Varenummer: 4389331
Tilgjengelighet:
46.94 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -1.88 USD / -2%


Beskrivelse

Sanum ARTHROKEHLAN U dråper D 6 10 ml

Sanum ARTHROKEHLAN U dråper D 6 10 ml er en naturmedisin som hjelper til med å lindre ledd- og muskelsmerter. Det er laget av en kombinasjon av nøye utvalgte homøopatiske midler som arbeider sammen for å redusere betennelse, forbedre mobilitet og fremme helbredelse.

Dette produktet er formulert for å målrette mot mange vanlige symptomer assosiert med leddgikt, som stivhet, hevelse, og smerte. Det kan også lindre ubehag fra idrettsskader, belastninger og andre typer traumer. Dråpene er enkle å ta og kan tas med eller uten mat.

Sanum ARTHROKEHLAN U dråper D 6 10 ml inneholder en proprietær blanding av ingredienser som er kjent for sine terapeutiske egenskaper. Noen av de aktive ingrediensene inkluderer:

  • Arnica: Kjent for sine antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper.
  • Rhus Toxicodendron: Bidrar til å redusere hevelse og stivhet i leddene.
  • Bryonia: Lindrer smerter og sårhet i muskler og ledd.
  • Kalsiumkarbonat: Viktig for helsen til bein og ledd. Bidrar til å forbedre bentetthet og styrke.

Sanum ARTHROKEHLAN U dråper D 6 10 ml er et trygt og effektivt alternativ til konvensjonelle smertestillende medisiner. Den er laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen skadelige kjemikalier eller kunstige konserveringsmidler. Det er også ikke-avhengighetsskapende, noe som gjør det til et tryggere alternativ for langvarig bruk. Videre har det ingen kjente bivirkninger, noe som gjør det trygt for individer i alle aldre.

Hvis du opplever ledd- eller muskelsmerter, prøv Sanum ARTHROKEHLAN U drops D 6 10 ml for en naturlig og effektiv løsning. Dette produktet er tilgjengelig for kjøp og forsendelse til din dørstokk. Legg inn bestillingen i dag og opplev lindring av leddsmerter og andre relaterte symptomer.