SHEERTEME HYALURON 5250 TOTAL/DES

SHERTEME HYALURON 5250 GES/DEK

Merke: SHERTEME AG
Varenummer: 4308261
Tilgjengelighet:
275.96 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -11.04 USD / -2%


Beskrivelse

SHERTEME Hyaluron 5250 GES / DEC

SHEERTEME Hyaluron 5250 GES / DEC er et svært effektivt anti-aldringsprodukt som inneholder hyaluronsyre som hovedingrediens. Dette produktet er designet for å forbedre hudens generelle utseende og tekstur, samtidig som det gir dyp hydrering og foryngelse.

Med en konsentrasjon på 5250 ppm hyaluronsyre gir dette produktet dyp næring og fuktighet til huden din, slik at den ser fyldig, fast og ungdommelig ut. Formelen inneholder også andre nøkkelingredienser som adenosin, som bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, og niacinamid som lysner og jevner ut hudtonen din.

SHEERTEME Hyaluron 5250 GES / DEC er perfekt for alle hudtyper og kan brukes på daglig basis. Den trekker raskt inn i huden din og etterlater ingen fettrester, noe som gjør den enkel og praktisk å bruke.

Dette produktet kommer i en praktisk pumpeflaske som dispenserer akkurat riktig mengde produkt for hver bruk. Ved regelmessig bruk kan du forvente å se en betydelig forbedring i den generelle helsen og utseendet til huden din, noe som resulterer i en mer strålende og ungdommelig hudfarge.