Femada Eclarité sheasmør 60% økologisk boks 50 ml

Femada Eclarité Sheabutter 60 % biologisch Topf 50 ml

Merke: FEMADA SA
Varenummer: 4228817
Tilgjengelighet:
34.82 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 12.60 USD / -20%


Beskrivelse

Femada Eclarité Sheasmør 60 % biologisk potte 50 ml Femada Eclarité Sheasmør 60 % biologisk potte 50 ml

Vi introduserer Femada Eclarité Shea Butter 60% Biologically Pot 50 ml, den perfekte løsningen for å oppnå en vakker, smidig og sunn hud. Laget med 100 % naturlige ingredienser, er dette sheasmøret en utmerket fuktighetskrem som trenger dypt inn i hudlagene, og gir dermed optimal fuktighet.

Produktet har sheasmør som hovedingrediens, en rik kilde til vitamin A og E, to essensielle hudnæringsstoffer som er bevist å nære og støtte hudens helse. Sheasmør inneholder også fettsyrer som hjelper til med å reparere og beskytte hudbarrieren, og etterlater den glatt og godt fuktet hele dagen.

Femada Eclarité Shea Butter 60% Biologically Pot 50 ml er ytterligere beriket med kokosolje, en annen naturlig ingrediens kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Kokosolje hjelper til med å låse inn fuktighet, noe som gjør huden fyldig og sunn. Den har også naturlige antibakterielle og antifungale egenskaper som beskytter huden din mot skadelige patogener, og holder den sunn, ren og frisk.

Dette sheasmøret er ikke-fettete og absorberes raskt ved påføring, og etterlater huden din silkemyk uten gjenværende fett. Den passer for alle hudtyper, inkludert tørr, sensitiv og moden hud som trenger ekstra pleie og oppmerksomhet.

Få din Femada Eclarité Shea Butter 60% Biologically Pot 50 ml i dag og nyt vakkert fuktet hud med et sunt utseende hele dagen!