Dove Deodorant Original Roll-on 50ml

Dove Deo Original Roll-on 50 ml

Merke: UNILEVER SCHWEIZ GMBH
Varenummer: 3994018
Tilgjengelighet:
12.99 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 5.38 USD / -23%


Beskrivelse

Dove Deodorant Original Roll-on 50ml

Opplev langvarig beskyttelse mot kroppslukt med Dove Deodorant Original Roll-on 50ml. Denne roll-on-deodoranten er formulert med 1/4 fuktighetsgivende krem ​​som bidrar til å berolige og ta vare på din sarte hud under armene samtidig som den holder deg frisk og tørr hele dagen.

Dove Deodorant Original Roll-on 50ml er en antiperspirant deodorant med en delikat og klassisk duft som gir deg beskyttelse hele dagen mot svette og lukt. Deodoranten er designet for å være skånsom mot huden din, noe som gjør den egnet for daglig bruk. Den er spesielt formulert for å gi kvinner den selvtilliten de trenger for å klare dagen uten å bekymre seg for svette og lukt.

Hvorfor velge Dove Deodorant Original Roll-on 50ml?

  • Langvarig beskyttelse mot svette og lukt
  • 48-timers beskyttelsesformel
  • Formulert med 1/4 fuktighetskrem for å ta vare på sart hud under armene.
  • Skånsom mot huden, noe som gjør den egnet for daglig bruk
  • Delikat og klassisk duft

Fordeler med å bruke Dove Deodorant Original Roll-on 50ml

Dove Deodorant Original Roll-on 50ml er den perfekte deodoranten for kvinner som ønsker å holde seg friske og selvsikre hele dagen lang. Den gir langvarig beskyttelse mot svette og lukt, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel hele dagen. Den 1/4 fuktighetsgivende kremformelen hjelper til med å ta vare på sart hud under armene, og etterlater den myk og glatt.

Denne roll-on deodoranten er lett å påføre, noe som gjør den til et praktisk valg for travle kvinner som alltid er på farten. Den er også skånsom mot huden, noe som gjør den egnet til daglig bruk. Den delikate og klassiske duften til denne deodoranten er både forfriskende og beroligende, og gir deg selvtilliten du trenger for å møte dagen.

Hvem er Dove Deodorant Original Roll-on 50 ml for?

Dove Deodorant Original Roll-on 50ml er designet for kvinner som ønsker langvarig beskyttelse mot svette og lukt. Den passer for de med sensitiv hud og er skånsom nok til daglig bruk. Denne deodoranten er perfekt for kvinner som ønsker å føle seg selvsikker og uthvilt hele dagen lang.

Samlet sett er Dove Deodorant Original Roll-on 50 ml et must for enhver kvinne som ønsker å føle seg frisk og selvsikker hver dag .