KAMILL H&N Bad Wild Rose Milk 750 ml

KAMILL H&N Bad Wild Rose Milk 750 ml

Merke: BURNUS AG
Varenummer: 3983227
Tilgjengelighet:
17.15 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 7.17 USD / -23%


Beskrivelse

KAMILL H & N Bad Wild Rose Milk 750 ml

KAMILL H & N Bad Wild Rose Milk er et luksuriøst kroppspleieprodukt som kombinerer de unike egenskapene til naturlig melk og villroseekstrakt. Denne nærende formelen er designet for å skånsomt rense, mykgjøre og hydrere huden din, slik at den ser sunn og strålende ut.

Denne kroppsmelken er laget med naturlige ingredienser av høy kvalitet, inkludert melkeprotein, som er rikt på aminosyrer og bidrar til å berolige og hydrere tørr og sensitiv hud. Villroseekstrakt er også tilsatt, som er kjent for sine antioksidantegenskaper og evne til å fremme sunn hudregenerering.

KAMILL H & N Bad Wild Rose Milk er en ikke-fettete og hurtigabsorberende formel som gir langvarig fuktighet til huden din. Den er egnet for bruk på alle hudtyper, inkludert tørr, sensitiv og normal hud. Bruk regelmessig for å holde huden myk, glatt og smidig.

Dette produktet kommer i en praktisk 750 ml flaske som er enkel å bruke og påføre. Påfør ganske enkelt en liten mengde av kroppsmelken på huden din og masser forsiktig til den er helt absorbert. Bruk daglig for best resultat.

Opplev den skånsomme pleien av naturlig melk og de nærende fordelene av villroseekstrakt med KAMILL H & N Bad Wild Rose Milk. Bestill din i dag og gi huden din den velvære den fortjener.