Desinfiser diskservietter 6 x 14 stk

Desinfect Thekensteller Tücher 6 x 14 Stück

Merke: B. BRAUN MEDICAL AG
Varenummer: 3947964
Tilgjengelighet:
92,55 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 30,01 USD / -18%


Beskrivelse

Desinfiser Stellar-diskhåndklær - 6 x 14 stk.

Å holde kjøkkenbenken eller baderomsbenken ren og bakteriefri er avgjørende for å opprettholde et sunt bomiljø. Rengjøring og desinfisering av overflater kan imidlertid være en tidkrevende og kjedelig oppgave. Det er her desinfiseringsdiskene Stellar Towels kommer inn. Disse håndklærne er designet for å gjøre rengjøring og desinfisering av diskene dine raskt og enkelt.

Hver pakke inneholder seks ruller med 14 håndklær, noe som gir deg totalt 84 håndklær. Håndklærne er laget av materialer av høy kvalitet som er myke og skånsomme mot overflater, men likevel tøffe mot smuss og bakterier. Håndklærne er forhåndsfuktet med et EPA-godkjent desinfeksjonsmiddel, så du trenger ikke å bekymre deg for å blande kjemikalier eller rengjøringsmidler.

Håndklærne er også designet for å brukes på alle typer overflater, inkludert granitt, marmor, rustfritt stål og mer. De er perfekte for rengjøring og desinfisering av benkeplater, vasker, kraner og andre overflater med høy berøring. Håndklærne er også trygge å bruke rundt mat, noe som gjør dem ideelle for bruk på kjøkkenet.

Desinfiser Stellar-håndklærne er utrolig praktiske og enkle å bruke. Bare trekk ut et håndkle, tørk av overflaten du vil rengjøre, og kast håndkleet. Du trenger ikke å bekymre deg for rester eller striper, og desinfeksjonsmidlet vil holde overflatene dine rene og bakteriefrie i opptil 24 timer.

Samlet sett, hvis du leter etter en uanstrengt og effektiv måte å holde diskene rene og desinfiserte på, er desinfiseringsdisken Stellar-håndklær den perfekte løsningen. Prøv dem i dag og opplev bekvemmeligheten og effektiviteten til disse fantastiske håndklærne!