Vliwazell absorberende kompress 20x25cm steril 30 stk

Vliwazell Saugkompresse 20x25cm steril 30 Stk

Merke: LOHMANN & RAUSCHER AG
Varenummer: 3903725
Tilgjengelighet:
60.40 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 16.80 USD / -15%


Beskrivelse

Vliwazell Absorberende forbinding 20x25cm Steril 30 stk

Når du leter etter en absorberende bandasje av høy kvalitet for effektiv sårpleie, er Vliwazell Absorberende bandasje et perfekt valg for deg. Den er designet for bruk i forskjellige situasjoner og tilbyr utmerkede absorpsjonsevner for væske og ekssudater. Dette produktet er laget av ikke-vevde materialer og er perfekt sterilt med 30 stykker i hver boks, noe som gjør det til et passende produkt for sårpleie i alle kliniske eller hjemmemiljøer.

Produktegenskaper

  • 20x25 cm størrelse perfekt for større sår
  • Gir utmerket absorpsjon av sårvæske og ekssudater for raskere tilheling
  • Laget med ikke-vevde materialer som er perfekt sterile
  • Kommer i en boks med 30 deler, noe som gir kostnadseffektivitet og valuta for pengene

Bruksinstruksjoner

Vliwazell Absorberende bandasje kan brukes til forskjellige typer sår, inkludert sår, postkirurgiske og andre typer åpne sår. Det første trinnet er å vaske hendene før du bruker produktet. Ta den sterile bandasjen og legg den over såret, og dekk den deretter med en bandasje eller teip for å holde den på plass. Fjern dressingen dagen etter, og erstatt den med en ny.

Kundeanmeldelser

Våre kunder har vurdert produktet vårt som et av de beste for sårpleie. De har rapportert at den absorberende bandasjen er ideell for større sår og gir utmerket absorpsjon av sårvæsker og ekssudater. De har også satt pris på produktets høye sterilitetsnivå og hvor kostnadseffektivt det er siden det kommer i en boks med 30 stk.

Konklusjon

Hvis du leter etter en effektiv absorberende bandasje for sårpleie, er Vliwazell Absorberende bandasje 20x25cm Sterile 30 stk det perfekte valget for deg. Den er steril, kostnadseffektiv og tilbyr utmerkede absorpsjonsevner for sårvæsker og ekssudater.