SWISS NATURE rensende tonic normal/fet hud 200 ml

SWISS NATURE Reinigungstonic norm/fett Haut 200 ml

Merke: MEDPHA SA
Varenummer: 3736032
Tilgjengelighet:
30.88 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

SWISS NATURE Cleaning Tonic for normal/fett hud 200 ml SWISS NATURE Cleaning Tonic for normal/fett hud 200 ml

SWISS NATURE rensetonic for normal/fett hud er en skånsom og effektiv løsning som grundig renser og toner huden. Formulert med naturlige ingredienser som heksehassel, calendula og kamilleekstrakter, hjelper denne tonicen til å regulere oljeproduksjonen og gi en mattende effekt på huden.

Dens antiseptiske egenskaper hjelper også med å fjerne urenheter og overflødig talg, og etterlater huden din frisk og revitalisert. Den milde formelen gjør den trygg å bruke på sensitiv hud, og den er fri for sterke kjemikalier og syntetiske dufter.

Bruk denne tonicen som en del av din daglige hudpleierutine morgen og kveld, etter å ha renset ansiktet ditt. Bare påfør på en bomullspute og sveip forsiktig over ansiktet og halsen.

SWISS NATURE rensetonic for normal/fett hud kommer i en 200 ml flaske med en praktisk pumpe for enkel dispensering. Den er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper, men fungerer best for de med fet hud.

Få den perfekte matte finishen med SWISS NATURE rensetonic for normal/fett hud og start reisen mot sunn og vakker hud i dag!