VITA CITRAL HAND Hydro-Protection Care Tb 75 ml

VITA CITRAL HAND Hydro-Schutz Pflege Tb 75 ml

Merke: SAAG SA
Varenummer: 3672148
Tilgjengelighet:
25.25 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -1.01 USD / -2%


Beskrivelse

VITA CITRAL HAND Hydro-protective care Tb 75 ml

VITA CITRAL HAND Hydro-protective care er en ekstraordinær løsning for tørre og sensitive hender. Det gir et utmerket middel mot tørr hånd, ubehag og hudirritasjoner forårsaket av eksterne faktorer. Denne fuktighetsgivende kremen er spesielt formulert for å trenge dypt inn i huden og konsekvent fukte i en lang periode.

Den ikke-fettete, men rike teksturen til VITA CITRAL HAND Hydro-beskyttende pleie absorberer raskt og gjenoppretter hudens elastisitet, og etterlater hendene dine myke og silkemyke. Den skaper et beskyttende slør rundt huden som forhindrer tap av fuktighet, og holder hendene hydrerte selv under tøffe værforhold, som kalde vintre og varme somre.

Funksjoner og fordeler:

  • Intensiv hydrering for tørre og sensitive hender
  • Tror raskt inn i huden
  • Lager et beskyttende lag for å forhindre tap av fuktighet
  • Demper irritasjon og ubehag
  • Gjenoppretter hudens elastisitet og mykhet
  • Fet og rik tekstur
  • 75 mL tube, praktisk for bruk mens du er på farten

VITA CITRAL HAND Hydro-beskyttende pleieformel er fylt med naturlige ingredienser som glyserin, sheasmør og vitamin E for å sikre den høyeste kvaliteten på pleie for hendene dine. Dens hypoallergeniske og parfymefrie formel gjør den egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

For best resultat, påfør rikelig på hendene etter behov, og masser forsiktig til kremen er fullstendig absorbert. Bruk regelmessig for å opprettholde myke og ungdommelige hender.

Prøv VITA CITRAL HAND Hydro-beskyttende pleie i dag og nyt fordelene med glatte, hydrerte hender.