Taoasis kamille eter/olje roman 5 ml

Taoasis Kamille Äth/öl römisch 5 ml

Merke: IMP LTD.
Varenummer: 3644867
Tilgjengelighet:
63.07 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Taoasis Chamomile Eth/Oil Roman 5 ml

Taoasis Chamomile Eth/Oil Roman er en essensiell olje av høy kvalitet som er perfekt for alle som ønsker å berolige og roe sansene sine. Den inneholder 100 % naturlig kamilleolje som har blitt ekstrahert fra blomstene til den romerske kamilleplanten ved hjelp av dampdestillasjon.

Kamilleolje har blitt brukt i århundrer på grunn av dens beroligende og avslappende egenskaper, noe som gjør den til en essensiell olje som er høyt verdsatt i aromaterapi. Den kan brukes på en rekke måter, for eksempel aromatisk, lokalt eller til og med inntatt i små mengder når den brukes sammen med en bærerolje.

Vår kamille Eth/Oil Roman er spesielt gunstig for de som lider. fra stress, angst og søvnforstyrrelser. Dens beroligende egenskaper er kjent for å bidra til å redusere følelsen av spenning og fremme avslapning, noe som gjør den til en flott olje å spre seg før sengetid eller under et avslappende bad.

I tillegg til de beroligende egenskapene har Chamomile Eth/Oil Roman også har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper som gjør den til et utmerket valg for de med hudfølsomhet eller mindre hudirritasjoner. Dupp en liten mengde fortynnet kamilleolje på det berørte området for å berolige og berolige huden.

Hos Taoasis er vi stolte over å bruke kun ingredienser av høyeste kvalitet i produktene våre. Vår Chamomile Eth/Oil Roman er intet unntak og er sertifisert økologisk, vegansk og grusomhetsfri.

Bestill din flaske Taoasis Chamomile Eth/Oil Roman i dag og opplev de beroligende og beroligende fordelene selv.