Airwaves Gum Cool Cassis 30 x 10 stk

Airwaves Gum Cool Cassis 30 x 10 Stk

Merke: WRIGLEY GMBH
Varenummer: 3122235
Tilgjengelighet: Utsolgt
64.72 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 18.01 USD / -15%


Beskrivelse

Airwaves Gum Cool Cassis 30 x 10 stk

Gjør deg klar for langvarig friskhet med Airwaves Gum Cool Cassis. Denne pakken inneholder 30 pakker med 10 tyggegummibiter hver, noe som betyr at du har 300 forfriskende stykker som varer lenge. Tanngummiens kule cassis-smak er en herlig kombinasjon av søtt og syrlig, noe som gjør det til et godt valg for alle som ønsker å forfriske pusten og vekke sansene.


Funksjoner

  • 30 pakker med tyggegummi med 10 stykker hver
  • Kal Cassis-smak
  • Langvarig friskhet
  • Sukkerfri tyggegummi
  • En deilig måte å friske opp pusten på

Fordeler

Airwaves Gum Cool Cassis hjelper deg å opprettholde en frisk pust lenger. Tannkjøttets forfriskende smak gir deg også et øyeblikkelig løft av energi når du trenger det. I tillegg gjør tannkjøttets sukkerfrie formel det til et sunt valg, og hjelper deg å unngå de negative effektene av å innta for mye sukker.


Konklusjon

Med Airwaves Gum Cool Cassis kan du nyte langvarig friskhet og den herlige smaken av kjølig cassis. Pakken har rikelig med tyggegummi for å sikre at du aldri går tom, og den sukkerfrie formelen sikrer at den er et sunt valg for tennene og kroppen din. Enten du skal takle en tøff treningsøkt eller bare trenger en forfriskende pause, har Airwaves Gum Cool Cassis deg dekket.