Silvercel hydroalginat kompresser 11x11cm 10 stk

Silvercel Hydroalginat Kompressen 11x11cm 10 Stk

Merke: KCI MEDICAL GMBH
Varenummer: 2956323
Tilgjengelighet: Utsolgt
223.46 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 57.46 USD / -14%


Beskrivelse

Silvercel Hydroalginate Compresses - 11x11cm - 10stk Silvercel Hydroalginate Compresses - 11x11cm - 10stk

Silvercel Hydroalginate Compresses er en høykvalitets sårbandasje som er perfekt for behandling av ulike typer sår. Disse kompressene kommer i en praktisk størrelse på 11x11 cm og selges i pakker på ti. De er laget av en unik blanding av hydrofil polymer og karboksymetylcellulose (CMC) fibre, kombinert med sølv for å skape en kraftig antimikrobiell effekt.

Sølvet i Silvercel Hydroalginate Compresses gir en svært effektiv barriere mot bakterier, og bidrar til å redusere risikoen for infeksjon. Disse kompressene er perfekte for bruk på sår med moderat til kraftig ekssudat. De er svært absorberende og trekker inn overflødig væske for å forhindre maserasjon og opprettholde et fuktig sårmiljø.

Silvercel Hydroalginate Compresses er enkle å påføre og fjerne, noe som gjør dem til et populært valg for både helsepersonell og pasienter. De er også designet for å være behagelige å ha på seg, og fremmer rask restitusjon samtidig som ubehag minimeres.

Funksjoner:

  • Sølv gir en kraftig antimikrobiell effekt for å redusere risikoen for infeksjon.
  • Svært absorberende og trekker inn overflødig væske for å forhindre maserasjon.
  • Skaper et fuktig sårmiljø for å fremme raskere tilheling.
  • Enkel å påføre og fjerne.
  • Komfortabel å ha på, fremmer rask restitusjon samtidig som ubehag minimeres.

Spesifikasjoner:

  • Merke: Silvercel
  • Størrelse: 11x11 cm
  • Antall: 10 stk.

Konklusjon:

Hvis du leter etter en sårbandasje av høy kvalitet som gir en kraftig antimikrobiell effekt, effektiv væskebehandling og en komfortabel passform, er Silvercel Hydroalginate Compresses det perfekte valget. Med sin unike blanding av hydrofil polymer, CMC-fibre og sølv, er disse kompressene designet for å bidra til raskere tilheling og redusere risikoen for infeksjon, noe som gjør dem til et must-ha for enhver helsepersonell eller pasient.