HÅNDLEDDSSTØM AL venstre lang polstret S

WRIST BRACE AL links lang gepolstert S

Merke: ALLENSPACH MEDICAL AG
Varenummer: 2898666
Tilgjengelighet:
76.68 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Håndleddsbøyle AL venstre lang polstret S

Lider du av smerter og ubehag i håndleddet? Krever dine daglige aktiviteter og arbeidsoppgaver repeterende håndleddsbevegelser, noe som forårsaker belastning og skade? Håndleddsbøylen AL Left Long Polstret S er den perfekte løsningen for deg.

Laget av slitesterke materialer av høy kvalitet, gir denne håndleddsstøtten støtte og stabilitet til håndleddet, lindrer smerte og forhindrer ytterligere skade. Den lange, polstrede designen gir ekstra komfort og beskyttelse, slik at du enkelt kan fortsette dine daglige aktiviteter.

Wrist Brace AL Left Long Padded S er designet for å bæres på venstre hånd, og passer for de med en håndleddsomkrets på opptil 6 tommer. Støtten er justerbar, slik at du kan finne den perfekte passformen til håndleddet, og er enkel å ta av og på, med justerbare stropper og krok-og-løkke-lukking.

Denne håndleddsbøylen er perfekt for dem som lider av tilstander som karpaltunnelsyndrom, leddgikt, senebetennelse og forstuinger, samt de som har hatt håndleddsskader tidligere og trenger ekstra støtte under daglige aktiviteter.

Invester i Wrist Brace AL Forlot Long Padded S i dag og nyt fordelene med smertefri, behagelig bevegelse. Bestill nå og opplev forskjellen selv!