Ortolux øyebandasje S

Ortolux Augenverband S

Merke: PHARMA MEDICA AG
Varenummer: 2916080
Tilgjengelighet: 2
16.56 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 6.29 USD / -21%


Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Ortolux Eye Bandage S

Ortolux Eye Bandage S er et medisinsk utstyr av høy kvalitet som er spesielt utviklet for å gi maksimal komfort, beskyttelse og støtte til øyet. Denne øyebandasjen er perfekt for personer som er i ferd med å komme seg etter øyekirurgi, eller de som har skader eller tilstander som krever at de bruker øyelapp eller bandasje.

Laget av materialer av førsteklasses kvalitet, er Ortolux Eye Bandage S myk, pustende og skånsom mot huden. Den har en sikker, justerbar stropp som sikrer at bandasjen holder seg på plass og gir en komfortabel passform. Bandasjen er enkel å påføre og fjerne, noe som gjør den ideell for bruk hjemme, på jobben eller på farten.

I tillegg gir denne øyebandasjen fullstendig dekning og beskyttelse til øyet, og beskytter det mot lys, støv og andre irriterende stoffer som kan forårsake ubehag. Den unike designen gir optimal luftsirkulasjon rundt øyet, noe som bidrar til å forhindre oppbygging av fuktighet og reduserer risikoen for infeksjon.

Ortolux Eye Bandage S er egnet for bruk på både venstre og høyre øye og kommer i en praktisk størrelse som passer de fleste individer. Den er også lateksfri og hypoallergen, noe som gjør den trygg for personer med sensitiv hud. I tillegg kan bandasjen enkelt vaskes og gjenbrukes, noe som gjør den til en praktisk og kostnadseffektiv løsning for øyebeskyttelse.

Hvis du leter etter en pålitelig øyebandasje som gir optimal komfort og beskyttelse til øyet, er Ortolux Eye Bandage S det perfekte valget. Dens førsteklasses kvalitet, justerbare passform og pustende design gjør den til et must for alle som kommer seg etter øyeoperasjoner eller håndterer øyeskader eller tilstander.