Actifibre Plv 500 g

Actifibre Plv 500 g

Merke: PHARMA FUTURA SA
Varenummer: 2868694
Tilgjengelighet: 3
82,91 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Actifibre Plv 500 g

Actifibre Plv 500 g er et fibertilskudd av høy kvalitet som kan bidra til å fremme sunn fordøyelse og generell velvære. Den er laget av 100% naturlige ingredienser og er fri for kunstige farger, smaker og konserveringsmidler.

Actifibre Plv 500 g er formulert med en blanding av løselige og uløselige fibre som jobber sammen for å støtte fordøyelsen. Løselig fiber bidrar til å regulere fordøyelsen og støtte veksten av sunne tarmbakterier, mens uløselig fiber bidrar til å forbedre regelmessigheten og forhindre forstoppelse.

Actifibre Plv 500 g er et allsidig kosttilskudd som kan tilsettes en rekke matvarer og drikker. Den har en nøytral smak og kan lett blandes inn i smoothies, yoghurt, havregryn eller til og med vann. En porsjon (10 g) Actifibre Plv 500 g gir 8 g fiber, som er over 30 % av det anbefalte daglige inntaket for voksne.

Actifibre Plv 500 g er et utmerket valg for alle som ønsker å forbedre sin fordøyelseshelse og generelle velvære. Den passer for vegetarianere og veganere og er glutenfri.

Nøkkelegenskaper:

  • Laget med helt naturlige ingredienser
  • Gir en blanding av løselige og uløselige fibre
  • Nøytral smak som kan tilsettes en rekke matvarer og drikker
  • Én porsjon gir over 30 % av det anbefalte daglige inntaket av fiber
  • Passer for vegetarianere og veganere
  • Glutenfri