DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror Ds 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Creme D11 Spiegel Ds 15 ml

Merke: COIDRO AG
Varenummer: 2642174
Tilgjengelighet: Utsolgt
64.91 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml er den perfekte løsningen for de som ønsker å dekke hudfeil og oppnå en feilfri hudfarge. Kremen er spesielt formulert for å gi full dekning og skjule mørke ringer, urenheter, arr og andre ufullkommenheter i huden.

Den kommer i et praktisk 15 ml rør, som gjør det enkelt å påføre og bære mens du er på farten. Tuben har også et speil på hetten, som gjør det enkelt å påføre kremen selv når du er på farten.

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akne-utsatt hud. Den er dermatologisk testet og inneholder ingen dufter eller konserveringsmidler, noe som gjør den trygg å bruke på alle hudtyper.

Kremen har en kremaktig tekstur som blander seg lett inn i huden, og skaper en naturlig matt finish. Den er også vanntett og svettebestandig, noe som gjør den perfekt for bruk under sportsaktiviteter og varme sommerdager.

Produktet er også tilgjengelig i ulike nyanser, slik at du kan velge den perfekte nyansen som matcher hudtonen din. Den er også ideell for bruk i teatralsk sminke, TV-produksjoner og moteopptak, der behovet for sminke med full dekning er nødvendig.

DERMACOLOR Camouflage Cream D11 Mirror DS 15 ml er et must-ha-produkt for alle som bryr seg om huden sin. Dens høykvalitetsformel og brukervennlighet gjør den til et populært valg blant både makeup-entusiaster og profesjonelle.