SIGV G11 A-TM KL1 M KU GES SCH

SIGV G11 A-TM KL1 M KU GES SCH

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 2612279
Tilgjengelighet:
206.29 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.25 USD / -2%


Beskrivelse

SIGV G11 A-TM M KL1 KU GES SCH

Vi introduserer SIGV G11 A-TM M KL1 KU GES SCH, den ultimate taktiske pistolen for friluftsentusiaster og profesjonelle skyttere. Denne pistolen er laget med de beste materialene for å sikre holdbarhet, pålitelighet og presisjon med hvert skudd.

Funksjoner

  • Avansert TM-system for optimal nøyaktighet og ytelse
  • Metallmottaker og fat for holdbarhet og lang levetid
  • KL1 kinetisk belysning for enkel målretting i mørke omgivelser
  • KU gasseffektivt system for redusert rekyl og effektiv bruk av gass
  • GES sikkerhetssystem for trygg og sikker håndtering
  • SCH justerbart lager for tilpasset passform og komfort

Ytelse

SIGV G11 A-TM M KL1 KU GES SCH er en høyytelsespistol med en hastighet på 400 FPS og en rekkevidde på 100 fot. Pistolen er halvautomatisk, noe som gjør det enkelt å skyte med presisjon og hastighet. Det avanserte TM-systemet sikrer nøyaktighet og konsistens ved hvert skudd, mens KU-gasseffektive systemet reduserer rekyl og sikrer effektiv bruk av gass.

Design

SIGV G11 A-TM M KL1 KU GES SCH er designet med brukeren i tankene, og har et justerbart SCH-lager for en tilpasset passform og maksimal komfort under bruk. Pistolen har også KL1 kinetisk belysning for enkel målretting i mørke omgivelser og et GES sikkerhetssystem for trygg og sikker håndtering. Metallmottakeren og fatet sikrer holdbarhet, mens den slanke designen gir et eksklusivt og profesjonelt utseende.

Konklusjon

SIGV G11 A-TM M KL1 KU GES SCH er den ideelle pistolen for alle som krever det beste når det gjelder ytelse, holdbarhet og design. Enten du er en profesjonell skytter eller en friluftsentusiast, gir denne pistolen presisjonen og kraften du trenger for å ta på deg enhver utfordring.