DERMO EXPERTISE Revitalift dagkrem 50 ml

DERMO EXPERTISE Revitalift Tagescreme 50 ml

Merke: LOREAL SUISSE SA
Varenummer: 2597551
Tilgjengelighet:
31.01 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 9.87 USD / -17%


Beskrivelse

Dermo Expertise Revitalift Dagkrem 50 ml

Dermo Expertise Revitalift Day Cream er en spesielt formulert anti-aldringskrem som hjelper til med å gjenopprette ungdommelighet til huden din. Den er designet for å bekjempe aldringstegn ved å redusere forekomsten av rynker og fine linjer, samtidig som den forbedrer hudens elastisitet, fasthet og klarhet. Denne kremen er perfekt for de som ønsker å holde huden revitalisert og ungdommelig.

Fordeler med Dermo Expertise Revitalift Day Cream:

  • Reduserer rynker og fine linjer
  • Forbedrer hudens elastisitet, fasthet og klarhet
  • Gir dyp hydrering
  • Gjør huden din jevnere, mykere og mer strålende
  • Kemper mot tegn på aldring

Dermo Expertise Revitalift Day Cream inneholder kraftige antialdringsingredienser som Pro-Retinol A, et velkjent anti-rynkemiddel, og Stimulift, et oppstrammende middel som hjelper til med å oppstramme og tone huden. Den inneholder også Centella Asiatica, et planteekstrakt kjent for sine helbredende egenskaper, som hjelper til med å reparere og beskytte huden din mot skadelige miljøfaktorer som forurensning og UV-stråler.

Denne kremen er veldig enkel å bruke. Bare påfør den på ansikt og hals hver morgen etter rens og toning. Masser den forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser til den er helt absorbert. For best resultat, bruk den med andre produkter fra Dermo Expertise Revitalift-serien.

Dermo Expertise Revitalift Day Cream passer for alle hudtyper og er hudlegetestet. Det er også ikke-komedogent og tetter ikke porene. Ved regelmessig bruk kan du forvente å se en betydelig forbedring i utseendet og følelsen av huden din.

Om merkevaren:

Dermo Expertise er et merke som spesialiserer seg på transformative hudpleieprodukter. Det er kjent for å levere innovative, høykvalitets og vitenskapelig støttede produkter som er rettet mot spesifikke hudproblemer. Dermo Expertise skaper unike og effektive løsninger for alle stadier av livet ditt, slik at du kan ha vakker, sunn og ungdommelig hud i alle aldre.