Beeovita
Anwander Allround Lukas dråpeflaske 30ml 10 stk
Anwander Allround Lukas dråpeflaske 30ml 10 stk

Anwander Allround Lukas dråpeflaske 30ml 10 stk

Anwander Allround Lukas Tropfflasche 30ml 10 Stk

  • 15.11 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 5.73 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Anwander Round Lukas Dropper Bottle 30ml 10 stk

Vi introduserer Anwander Round Lukas Dropper Bottle - den perfekte løsningen for alle dine væskeoppbevarings- og dispenseringsbehov!

Med en kapasitet på 30ml per flaske kommer dette settet med 10 holdbare glassflasker av høy kvalitet som er perfekte for oppbevaring og dispensering av essensielle oljer, parfymer, serum og andre væsker. Flaskene er designet med en dråpetupp, som gjør det enkelt å dispensere nøyaktige mengder væske uten søl eller avfall.

Anwander Round Lukas Dropper Bottle er også ideell for DIY-prosjekter, siden du kan blande og blande dine egne tilpassede dufter og lagre dem i disse flaskene. Den slanke, minimalistiske designen til flaskene gjør dem til et perfekt tillegg til ethvert baderom eller servantoppsett.

Laget med glass av førsteklasses kvalitet, er disse flaskene ikke bare visuelt tiltalende, men også ekstremt holdbare og langvarige. Den runde formen på flaskene gjør dem også lette å holde og gripe, selv med våte hender.

Hver flaske kommer med en skrukork som sitter tett på beholderen, og sørger for at væskene oppbevares trygt. og ikke lekker ut. Dråpetuppen er laget av høykvalitets plast som er lett å rengjøre og ikke nedbrytes over tid.

Samlet sett er Anwander Round Lukas Dropper Bottle et must-ha tilbehør for alle som ønsker å beholde sin væsker organisert, lett tilgjengelig og pent oppbevart. Bestill din i dag og nyt bekvemmeligheten og allsidigheten til disse fantastiske dråpeflaskene!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice