Beeovita
Suprasorb P skumbandasje 15x15cm selvklebende 5 stk
Suprasorb P skumbandasje 15x15cm selvklebende 5 stk

Suprasorb P skumbandasje 15x15cm selvklebende 5 stk

Suprasorb P Schaumverband 15x15cm selbstklebend 5 Stk

  • 109.45 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 27.89 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces

Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces er en svært absorberende sårbandasje som er designet for å gi utmerkede sårhelende egenskaper. Den er laget av et supermykt skummateriale som er behagelig, lett og svært absorberende. Bandasjen er belagt med et silikonlim som gir utmerket vedheft til huden og forhindrer at bandasjen glir eller klumper seg sammen.

Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces er utmerket til å absorbere overflødig såreksudat og fremme et fuktig sårmiljø ideelt for optimal tilheling. Skumbandasjen har en svært pustende overflate som gir økt luftsirkulasjon, og reduserer dermed risikoen for infeksjon og overoppheting rundt sårområdet.

Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces er enkel å påføre og kan endres ofte uten å forårsake ubehag. Bandasjen er ideell for behandling av moderate til sterkt drenerende sår, inkludert kirurgiske sår, brannsår og trykksår. Det er et allsidig produkt som kan brukes på ulike deler av kroppen, inkludert albuer, knær og hæler.

Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces er steril og individuelt pakket, gir maksimal hygiene og redusert risiko for kontaminering. Produktet er enkelt å lagre og håndtere, noe som gir bekvemmelighet for både helsepersonell og pasienter.

Samlet sett er Suprasorb P Foam Dressing 15x15cm Adhesive 5 Pieces et høykvalitetsprodukt som gir utmerkede sårbehandlingsegenskaper. Den er slitesterk, pålitelig og komfortabel, noe som gjør den til et ideelt valg for sårbehandling og tilheling for alle typer brukere.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice