Beeovita
Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk
Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk

Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk

Suprasorb P Schaumverband 10x10cm selbstklebend 10 Stk

  • 113.57 USD

På lager
Cat. G
Tilgjengelige 4 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 10
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk

Suprasorb P skumbandasje 10x10cm selvklebende 10 stk er en høykvalitets sårbandasje designet for å gi optimal sårpleie og behandling. Dette produktet er et utmerket valg for personer som lider av moderate til sterkt væskende sår som leggsår, trykksår og kirurgiske sår.

Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk består av en kompleks skumstruktur som gir optimal væskehåndtering og høy absorpsjonsevne. Bandasjen er også utstyrt med en unik fuktighetsbarriere-design som forhindrer såreksudat fra å lekke ut på den omkringliggende huden.

Produktet har et mykt, ikke-klebende sårkontaktlag som er skånsomt mot ømtålig sårvev og gir utmerket demping for økt pasientkomfort. Det øvre laget av Suprasorb P skumbandasje er belagt med en avansert polyuretanfilm, som gjør bandasjen vannavstøtende, fleksibel og pustende, noe som sikrer maksimal pasientmobilitet og brukervennlighet.

I tillegg er produktet utstyrt med en sikker og slitesterk limkant som sikrer en komfortabel og sikker passform på sårstedet, og forhindrer at bandasjen glir eller ruller over tid. Suprasorb P skumbandasje 10x10cm lim 10 stk er enkel å påføre og fjerne, noe som gjør den til et populært valg for både helsepersonell og pasienter.

Suprasorb P skumbandasje 10x10 cm klebemiddel 10 stk kommer i en praktisk pakke med 10 stk, noe som gjør det til et utmerket verdiprodukt for sykehus, klinikker og andre helsetjenester. Det er et FDA-godkjent og CE-sertifisert produkt, som sikrer det høyeste nivået av kvalitet og sikkerhet.

Samlet sett er Suprasorb P skumbandasje 10x10cm selvklebende 10 stk et ideelt valg for personer som trenger avansert sårbehandling og -pleie. Dens overlegne design, høye absorpsjonsevne og fuktbarriereegenskaper gjør den til et av de beste valgene for helsepersonell globalt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice