MENALIND Profesjonell vaskekremflaske 500 ml

MENALIND Professional Waschlotion Fl 500 ml

Merke: IVF HARTMANN AG
Varenummer: 2537342
Tilgjengelighet:
25.71 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 10.09 USD / -22%


Beskrivelse

MENALIND Professional Washing Lotion 500 ml Fl

Hold huden din myk og ren med MENALIND Professional Washing Lotion 500 ml Fl. Dette høykvalitetsproduktet er spesielt formulert for å gi mild, men effektiv rens samtidig som det fremmer fuktighet og næring for huden din.

Infundert med en rekke naturlige ingredienser, inkludert kamille, allantoin og panthenol, er denne vaskekremen perfekt for de med sensitiv hud. Den hjelper til med å lindre irritasjon, roe betennelse og forhindre ytterligere skade, samtidig som den mykner og fukter huden.

Enten du har å gjøre med tørr og kløende hud eller bare ønsker å opprettholde hudens naturlige balanse og helse, er MENALIND Professional Washing Lotion den perfekte løsningen. Den er utrolig enkel å bruke, med en mild og ikke-fettete formel som gir en forfriskende og oppkvikkende rengjøring.

Og med en kapasitet på 500 ml har du massevis av produkter å glede deg over i lengre perioder. Den er perfekt for bruk i profesjonelle omgivelser som sykehus og omsorgshjem eller til og med i ditt eget hjem for daglig bruk. Påfør ganske enkelt en liten mengde vaskekrem på hendene og arbeid til et skum før du skyller av for frisk og ren hud.

Gi huden den omsorgen den fortjener med MENALIND Professional Washing Lotion 500 ml Fl.