Bode desinfeksjonskar 10l

Bode Desinfektionswanne 10l

Merke: BODE AG
Varenummer: 2406781
Tilgjengelighet:
200.04 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 39.84 USD / -10%


Beskrivelse

Bode desinfeksjonsbad 10L

Bode desinfeksjonsbad 10L er en svært effektiv og pålitelig desinfeksjonsløsning for rengjøring og desinfisering av store overflater. Produktet er ideelt for bruk i helsetjenester som sykehus, klinikker og sykehjem, samt i offentlige og kommersielle rom som skoler, kjøpesentre og flyplasser.

Laget av ingredienser av høy kvalitet. , Bode desinfiserende bad 10L er et kraftig bakteriedrepende middel som kan eliminere 99,9 % av virus, bakterier og sopp på bare noen få minutter. Løsningen er enkel å bruke og krever ingen fortynning, noe som gjør den til en effektiv løsning for travle fagfolk som trenger å opprettholde et høyt nivå av hygiene og renslighet.

Bode desinfeksjonsbad 10L kommer i en solid og slitesterk beholder som gjør det enkelt å lagre og transportere. Løsningen har lang holdbarhet og kan brukes flere ganger uten å miste styrken. Produktet er også miljøvennlig og trygt for mennesker, siden det ikke inneholder skadelige kjemikalier eller irritanter.

Enten du ønsker å desinfisere et stort overflateareal eller bare ønsker å rengjøre og rense hjemmet eller arbeidsområdet ditt, Bode desinfeksjonsbad 10L er en effektiv og rimelig løsning. Produktet er tilgjengelig for kjøp på nettet og er støttet av en tilfredshetsgaranti, som sikrer at du får mest mulig for pengene.

Nøkkelfunksjoner:

  • Svært effektiv til å eliminere 99,9 % av virus, bakterier og sopp
  • Ingen fortynning nødvendig, enkel å bruke
  • Lang holdbarhet og flergangsbruk
  • Trygt for mennesker og miljøvennlig
  • Tilgjengelig for kjøp på nettet med en fornøydgaranti

Få ditt Bode desinfeksjonsbad 10L i dag og hold miljøet ditt rent og sunt!