Beeovita
FLAWA NOVA EKSTRA sentral strekkbandasje 4cmx5m brun
FLAWA NOVA EKSTRA sentral strekkbandasje 4cmx5m brun

FLAWA NOVA EKSTRA sentral strekkbandasje 4cmx5m brun

FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m hautfarbig

  • 16.39 USD

På lager
Cat. G
Tilgjengelige 34 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Elastiske bandasjer Sentral strekkbandasje Elastisk bandasje

Beskrivelse

FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m tan

FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m tan er en ideell bandasje for idrettsutøvere og personer som kommer seg etter en skade. Denne bandasjen er designet for å gi støtte, stabilitet og kompresjon til det skadde området, og dermed hjelpe til med restitusjonsprosessen. Den er laget av et elastisk materiale av høy kvalitet som gir en tettsittende passform og behagelig bruk.

FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m brunfarge er perfekt for sportsentusiaster som engasjerer seg i kraftige aktiviteter som løping, fotball, basketball og mer. Bandasjen hjelper til med å forebygge skader ved å redusere belastningen på muskler og ledd, og gjør dermed at du kan yte ditt beste. Det er også et utmerket valg for personer som kommer seg etter en skade eller operasjon. Kompresjonen og støtten fra bandasjen bidrar til å redusere betennelse og fremme helbredelse.

FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m brunfarge har en unik mid-pull-design som lar deg justere kompresjonsnivået enkelt. Dette gjør det til et ideelt valg for personer med mindre skader som trenger en bandasje som er enkel å bruke og justere.

Bordasjen er 4 cm bred og 5 m lang, noe som gjør den egnet for de fleste områder av kroppen. Den er brun i fargen, noe som gjør den diskret og ideell for bruk i profesjonelle omgivelser. FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m brunfarge er av høy kvalitet, slitesterk og vaskbar. Den kan brukes flere ganger, noe som gjør den til et kostnadseffektivt alternativ for idrettsutøvere og enkeltpersoner som kommer seg etter skader.

Opsummert er FLAWA NOVA EXTRA Mittelzugbinde 4cmx5m brunfarge et must-have for idrettsutøvere og personer som kommer seg etter skader eller operasjoner. Dens unike design, praktiske størrelse og høykvalitets elastiske materiale gjør den til en pålitelig og effektiv bandasje for alle dine kompresjons- og støttebehov.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice